Bilbom

Det er bilbom inn til området for Sjølyst Marina. Den regulerer uønsket biltrafikk inn til området, spesielt i perioder hvor det jobbes med opptak og utsett av båter med truck.

Husk å sjekke parkeringsregler og -områder.

VINTER (okt-mars):
I perioden fra primo oktober til ultimo mars er det alene medlemmer fra båtforeningene som har båt i opplag eller i boblehavn innenfor bilbommen, som får tilgang til området. Tilgangen gis av foreningene og styres av Sjølyst Marina. De medlemmer, som har godkjent tilgang, kan ringe bilbommen åpen på telefon 983 62 169.

Øvrige medlemmer har ikke tilgang til området, og fjernkontroller vil ikke kunne brukes i vinterperioden..

Vi gjør oppmerksom på at at området ikke kan brukes som jobb/ferie parkering. Er bilen parkert på området forventer vi, at du er på området.

SOMMER (apr-okt):
I perioden fra 8. april til og med 18. april (2. påskedag) er bilbommen åpen i dagtimene fra 08.00 til 20.00

Fra primo mai til ultimo september er bommen åpen fra 08.00 til 21.00

Medlemmer med båt i havnen hos foreningene eller i sommeropptrekk har tilgang til å åpne bommen med enten fjernbetjening eller via telefonløsningen – om du er godkjent for dette hos din forening.

Ta kontakt med din båtforening for tilgang. Men vær oppmerksom på at det ikke er alle medlemmer, medeiere eller familiemedlemmer, som kan få tilgang til telefonløsningen.

Bilbom telefon 983 62 169.