Bobil-parkering

Velkommen til bobilparkeringen på Sjølyst Marina

ÅPENT 1. JUNI TIL 15. SEPTEMBER

Innen du ankommer skal du være oppmerksom på følgende:

Vi er ikke en tradisjonell campingplass med de fasiliteter du kanskje er vant med. Vi driver en parkeringsplass for bobiler, når du er på besøk i storbyen Oslo.

Parkeringen er på det område, hvor vi også driver med båtopplag, som er vår primær aktivitet. Det betyr, at det vil være kjøring med biler og truck på området fra tidlig morgen til sen kveld. Det vil være båteiere som vasker og pusser båt 7 dager i uken.

Da vi er beliggende sentralt på Skøyen, vil du også oppleve at det er mye støy fra E18 og fra folk som bruker området til båtpuss eller annen rekreasjon.

Vårt strømanlegg er av eldre dato og det betyr at sikringer kan slå ut om det er for mye belastning fra for mange bobiler. Så bilen kan være uten strøm en hel natt. Til gjengjeld er den gratis og ikke en del av det du betaler for. Det er begrenset med dusj-kapasitet, men fint med do. Så vi anbefaler at du dusjer i bilen. Det er fritt å bruke vår tømmeløsning for septik.

Området er stengt med bilbom fra kl. 22-07. Da er innkjøring ikke mulig. Ut kommer du alltid.

Kode til sanitærbygg står på parkeringsbilletten, som du kjøper på betalingsautomaten til venstre når du har kjørt inn på området (rød). Sanitæranlegg (gul). P-område for bobiler (blå)
Best Marin båtutstyrsbutikk og kafe (rosa) samt OM Matrestaurant (grønn)

Pris: NOK 625,00 pr. bil pr. døgn

Turmuligheter
Det tar ca. 15 minutter å sykle til Oslo sentrum på egen sykkeltrase langs fjorden. I umiddelbar nærhet til bobilparkeringen finnes alle transportmidler, tog, trikk, buss, og taxi. Det finnes også en stor bensinstasjon i området. I Karenslyst Alle, 5 minutters gange fra bobilparkeringen, finnes butikker av alle slag samt ulike smårestauranter med inne og uteservering. Ønsker man å kombinere bading, soling og turgåing, kan man vandre eller sykle på stiene utover Bygdøy der man finner flere badestrender og idylliske turstier. Det kan også være fint å fiske fra sydsiden av Bygdøy.  Severdigheter som Vikingskipmuseet, Framskipet, Norsk Sjøfartsmuseum, Folkemuseet, Kon Tiki og RA museet samt Vigelandsparken ligger i gå eller sykkelavstand fra Sjølyst Marina.

Når du nå er opplyst om hva du kommer til, så håper vi likevel at du vil få et fint opphold hos oss.

KONTAKTINFO:
Epost: bobil@sjolystmarina.no