Parkering

På Sjølyst Marina er det offentlig avgiftsbelagt parkering i perioden 1. juni-15. september. Sett deg godt inn i kartet nedenfor.

Medlemmer av de 7 foreninger får kjøpt sesongkort hos egen båtforening. Er du medlem, kan du lese om løsningene for P-kort her.

Øvrige kan kjøpe P-billett på P-automat. @ P-automat på nedenstående kart.
Motorsykkel/scooter/handicap må ha betalt p-avgift på automat eller via easy-park app, om man ikke er medlem.

Kjører du servicebil og skal parkerer på området, må du betale p-avgift på automaten. I tillegg må du har særskilt tillatelse til å parkere på områder med P-forbudt og opptrekksområde mens du jobber på en båt. Ta kontakt på post@sjolystmarina.no

* Grønne områder er bil/motorsykkel/scooter parkering med gyldig p-kort/billett
* Blått område etter broa er for bobiler etter anvisning og betalt bobilparkering
* Lysblå område før broa ved E18 er forbeholdt båthenger med gyldig avtale og biler med påkoblet henger/båthenger med gyldig p-billett/P-kort.
* Lilla område er parkering forbudt, dog for båteiere med gyldig p-kort for sommeropptrekk med båt på land og med eier tilstede ved båten.

Det er ikke tillatt å parkere i kjøreveien.
Det er parkering forbudt for lastebiler på hele området.
Servicebiler og mekanikere som parkerer på området må bruke p-automaten.

I perioden frem til 1. juni må medlemmer med kort sikre seg at de ikke står i veien for utsett og opptak.

Uten om P-perioden, kan du som medlem alene parkere på området man-tors fra kl. 7-16, fredager fra 7-12 om du er på OM restauranten, tilser båten på land eller i havnen og har ditt mobilnr synlig i bilen frontrute. Det vil si at du uten om parkeringsperioden ikke kan parkere bilen på området om du ikke har plass hjemme, skal til møte/arbeide i byen, eller på båttur midtuke, med mindre at vi har skiltet parkeringsområde for dette. Eneste mulighet for å la bilen stå på området hen over flere dager, er da fra fredag kl. 12 til mandag kl. 7 og på helligdager og da på områder hvor det ikke jobbes med utsett/opptak av båt.